fbpx

«Юрій Вознюк буде найуспішнішим мером Рівного»

«Юрій Вознюк буде найуспішнішим мером Рівного»

16.09.2020 Новини 0
«Майбутнє – за першими», - Юрій Вознюк йде до перемоги у Рівному
Юрій Вознюк буде найуспішним мером Рівного

Володимир Хомко:

«Юрій Вознюк буде найуспішнішим мером Рівного»

Кандидата в мери Рівного, народного депутата України 7-8 скликань Юрія Вознюка підтримав нині діючий міський голова Володимир Хомко. Це відбулося вчора, 15 вересня, під час загальних зборів Рівненської обласної організації політичної партії «За МАЙБУТНЄ».

«З огляду на те, що він був депутатом міської ради, двічі депутатом Верховної ради України, має багато знайомств в Києві, керує колосальною фірмою, в якій працює декілька сотень людей, і яка будує по всій території України об‘єкти. З таким досвідом він не може не бути не успішним мером. Він буде найуспішнішим мером», – впевнений Володимир Хомко.

Юрій Вознюк каже, що знає проблеми рівнян і готовий їх вирішувати. Переконує – докладе для цього максимум зусиль.

«Світ належить першим. Тож ми – включаємося на повну.

Я нещодавно зробив соціологічне дослідження про те, що рівняни вважають проблемами міста. Головними недоліками люди бачать дороги і занедбані водойми – Басівкутське озеро та річку Устю.

Тож зараз важливо бути не популістом, а працювати постійно і не покладаючи рук. Я працелюбний і буду робити все для того, аби рівняни не пошкодували про свій вибір», – каже кандидат в мери Рівного, народний депутат України 7-8 скликань Юрій Вознюк.

Також, було представлено команду міської організації політичної партії «За МАЙБУТНЄ». Поруч з молодими та амбіційними, є у команді «За МАЙБУТНЄ» і досвідчені люди, які вже не один рік працюють на благо міста. У списку партії на чергові вибори – відомі підприємці, громадські діячі, спортсмени, журналісти.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *